User talk:Ramuk

From NAS-Central Buffalo - The Linkstation Wiki
Revision as of 04:53, 25 March 2008 by Mramsey (Talk | contribs)

Jump to: navigation, search

help with manual install

You seem to be the Freelink manual install expert. I'm using your page and have all of the images in partitions on my hard drive. Can't get it to boot from it. I've changed the Uboot variables per the isntructions but it seems to find a uImage file that doesn't match what I saved to the boot partitiion. And whatever it finds has a bad CRC. Any suggestions?

Reset IDE:
Marvell Serial ATA Adapter
Integrated Sata device found
  Device 0: OK
Model: MAXTOR STM3320620AS                    Firm: 3.AAE    Ser#:             5QF57K4R
            Type: Hard Disk
            Supports 48-bit addressing
            Capacity: 305245.3 MB = 298.0 GB (625142448 x 512)

Using device ide0, partition 1

Loading from block device ide device 0, partition 1: Name: hda1
  Type: U-Boot  File:/boot/uImage

0 bytes read
<<stop_sound>>
## Booting image at 00100000 ...
   Image Name:   Linux-2.6.12.6-arm1
   Created:      2007-04-10  13:45:13 UTC
   Image 
Type:   ARM Linux Kernel Image (uncompressed)
   Data Size:    1736548 Bytes =  1.7 MB
   Load Address: 00008000
   Entry Point:  00008000
   Verifying Checksum ... Bad Data CRC
bootm fail.
<<system_not_found>>
Using egiga0 device
TFTP from server 192.168.161.14; our IP address is 192.168.161.32
Filename 'uImage.buffalo'.
Load address: 0x100000

Mramsey 23:53, 24 March 2008 (CDT)